adTT

Jednání představenstva Asociace dodavatelů tepla a technologií, členů a hostů, 23. července 2015, Tábor

Dne 23. července se uskutečnilo jednání představensta Asociace dodavatelů tepla a technologií, členů a hostů v hotelu Dvořák v Táboře.
Ing. Linhart,  mimo jiné,  informoval o aktivitách ADTT a novinkách v legislativní oblasti:
Novela Energetického zákona – limitní cena, Řešení regulace cen TE – PS ERÚ, Podmínky podpory KVET – PS ERÚ, Operační program Podnikání a inovace – podpora CZT, Příprava vyhl. k metodice výpočtu nákladů při žádosti o odpojení od SZT – aktivity MPO, Novela zákona o zadávání veřejných zakázek,
Připravovaná novela stavebního zákona.

Program jednání  
Zápis z jednání   
Foto z jednání – Tábor
Foto teplofikace Mezno – Stupčice

Součástí jednání byla prednáška Teplofikace obce Mezno-Stupčice.
Mgr. Novák (Pipeplast s.r.o., člen ADTT) a p. Navrátil (Flemonta s.r.o.) prezentovali použité technologie výstavby a rozvodů CZT systémem Flexalen v nedaleké lokalitě obce Mezno-Stupčice. Použitá technologie ohebného potrubí systému Flexalen umožňuje realizaci přípojek rodinných domů a chalup v členitém terénu s minimalizací výkopových prací a omezením uzavírek komunikací. Pro tento projekt bylo použito jak jedno trubní vedení (tzn. samostatné přívodní a vratné potrubí – dimenze d90 a d75) tak i dvou trubní vedení (tzn. ve společné izolaci přívodní a vratné potrubí – dimenze 2 x d63, 2 x d50, 2 x d40, 2 x d32 a 2 x d25), které dále zjednodušuje a zlevňuje výstavbu a snižuje ztráty tepla – vzhledem k rozsáhlé diskusi byla k zápisu přiložena prezentace z akce s kontakty na dodavatele. Účastníci po skončení jednání individuálně navštívili uvedenou lokalitu.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru